La Mignonne | Mezoterapie
15497
page,page-id-15497,page-template,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Mezoterapie

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. De regula, din ingredientele unei creme, doar 5% ajung efectiv in profunzime. Cu ajutorul mezoterapiei, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Probleme tratate:

  • Ten tern, lipsit de elasticitate
  • Acnee
  • Riduri fine sau profunde
  • Cearcane

mezoterapie-5
mezoterapie-4
mezoterapie-3

Mezoterapia presupune un masaj asigurat de un aparat special care dilata porii, determinand accelerarea asimilarii substantelor active aplicate pe aceasta. Rezultatele sunt vizibile imediat, pielea este mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, avand un aspect odihnit, intinerit, efectul mentinandu-se pentru o perioada mai lunga de timp.

Mezoterapia virtuala are efecte benefice asupra semnelor de imbatranire pe care le prezinta tenul: riduri, cearcane sau linii de expresie.

Tratamentul prin mezoterapie virtuala are efecte evidente si in cazul acneei: in doar cateva sesiuni pielea este vitaminizata iar urmele dispar odata cu fiecare sedinta de tratament.