La Mignonne | Cosmetica
15221
page,page-id-15221,page-template,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

OxyGeneo

oxigeneo

OxyGeneo este un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior si a va oferi un ten hranit, echilibrat si sanatos.

Fotoregenerarea LED

Serenity-5

Fotoregenerarea celulara este un tratament complet ce include estomparea liniilor inestetice si ridurilor fine, curatarea si luminarea tenului, ingustarea porilor, refacerea texturii si reducerea rosetii pielii, efectul fiind o piele ferma si un aspect mai tanar al tenului, vizibil de la prima sedinta prin terapia cu LED.

Mezoterapie

mezoterapie

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. De regula, din ingredientele unei creme, doar 5% ajung efectiv in profunzime. Cu ajutorul mezoterapiei, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

Make-Up

make-up-1

Machiajuleste o incontestabila arma a seductiei pe care femeile o folosesc din cele mai vechi timpuri.
Astazi, produsele de make-up au evoluat si au capatat calitati hidratante si de protectie impotriva factorilor de mediu iar in salonul nostru, obiectivul principal este de a pune in evidenta trasaturile naturale ale femeilor in functie de ocazie.

Epilare SPL

spl

Epilarea SPL este eficienta indiferent de tipul de par, cu un grad sporit de success in cazul parului inchis la culoare. Timp de aproximativ 20 de zile dupa sedinta, firele de par vor continua sa apara insa apoi, acestea cad treptat.

Epilare traditionala

epilare

Epilarea cu ceara este aplicata cu succes La Mignonne pentru toate zonele corpului. Experienta si grija cosmeticienelor noastre va face ca durerea sa fie diminuata si sa persiste mai putin. Datorita produselor speciale pe care le utilizam, perioada intre sedintele de epilat va fi intre 3-6 saptamani iar firul de par creste mai putin viguros iar cu timpul, se poate chiar rari.