La Mignonne | Epilare SPL
16487
page,page-id-16487,page-template-default,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
epilare-1

Epilare SPL

Scapa pentru totdeauna de parul nedorit!

Cum functioneaza?

Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos. Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmise prin firul de par astfel ca pana la finalul ciclului de tratament, parul corporal de pe suprafata tratata va fi eliminat.

Epilarea SPL este eficienta indiferent de tipul de par, cu un grad sporit de success in cazul parului inchis la culoare. Timp de aproximativ 20 de zile dupa sedinta, firele de par vor continua sa apara insa apoi, acestea cad treptat. Numarul sesiunilor de tratament depinde de ritmul de crestere al parului, de culoarea acestuia si de suprafata pe care se doreste aplicata procedura.

Contraindicatii:
SPL nu este recomandata in timpul sarcinii, in cazurile de diabet, tumori, epilepsies sau a unor patologii dermatologice. Nu este recomandata expunerea la soare cu doua saptamana inainte si doua saptamani dupa sedinta SPL.