La Mignonne | OxyGeneo
15420
page,page-id-15420,page-template,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Respira viata noua in pielea ta!

Un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Asemeni izvoarelor calde naturale, Tehnologia OxyGeneo iti aduce puterea de vindecare, hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.

De asemenea, OxyGeneo curata si exfoliaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a restaura stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos.

OxyGeneo™

Este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:

  • Curatare si exfoliere eficiente

  • Oxigenare naturala a pielii din interior

  • Infuzie de nutrienti activi in epiderma

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi.
Ca rezultat, tenul este mai neted si mai luminos, echilibrat si stralucitor.

Optiuni de tratament OxygeneoTM

NeoReviveTM – Rejuvenarea generala a pielii

Cu actiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Chiar dupa primul tratament, NeoReviveTM netezeste aspectul liniilor fine si chiar al ridurilor. Tenul tau va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit, “renascut”.

revive-2

Inainte si dupa

revive-1
bright-2

Inainte si dupa

bright-1

NeoBrightTM- Descopera stralucirea naturala a pielii tale

NeoBright lucreaza impreuna cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea si pentru a da stralucire tenului in mod natural. Formula delicata si foarte eficienta NeoBright infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidrante si hranitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina si a da stralucire pielii si, in acelasi timp, de a imbunatati textura, a echilibra tenul si de a obtine o stralucire radianta, sanatoasa.