La Mignonne | TriLipo
16078
page,page-id-16078,page-template,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Tehnologia TriLipo este o solutie avansata pentru conturarea ne-invaziva a corpului. 

Tratamentul combina radiofrecventa cu Activarea Dinamica a Muschilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a grasimilor si intindere a pielii.

Tratamentul este o procedura rapida, usoara si fara durere. Fara timpi morti, pacientii se pot intoarce imediat la rutina lor zilnica. Siguranta si eficienta tratamentului au fost dovedite prin teste clinice si tratamentul este eficient pe toate tipurile de piele. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa primul tratament.

Pentru rezultate mai puternice pe termen lung se recomanda urmarea unei serii de tratamente.

  • Reducere focusata a grasimilor
  • Micsorarea circumferintei pe termen lung
  • Ameliorarea celulitei
  • Intinderea si tonifierea pielii
  • Conturare faciala

  • Reducerea ridurilor
  • Ridicarea, tonifierea si intarirea muschilor
  • Detoxifiere si un drenaj mai bun
  • Circulatia sangelui imbunatatita si oxigenare

TehnologieTriLipo

2 Tehnologii intr-un singur aplicator

Tehnologia TriLipo combina in mod unic doua tehnologii eficiente – Radio-frecventa TriLipo (RF) si Activarea Dinamica a Muschilor (DMA). Lucrand simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creeaza un efect sinergetic care ofera eliminarea grasimilor si drenaj limfatic intr-o maniera ne-invaziva, precum si intinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucreaza in acelasi timp la nivelul dermei, hipodermei (grasimea) si pe straturile de muschi pentru a genera o reducere a grasimilor superioara. Efectul combinat al TriLipo RF si TriLipo DMA cauzeaza incalzirea omogena atat a dermei cat si a straturilor de grasime. Energia TriLipo RF incalzeste nivelul de tesut de grasime subcutanat stimuland astfel eliberarea de grasime lichida din celule. Acest efect termal accelereaza metabolismul natural al grasimilor.

Eliminarea grasimilor este accelerata prin aplicarea simultana de presiune interioara si exterioara pe stratul de grasime. Intern, TriLipo DMA face ca muschii sa se contracte, impingand celule grase in sus. Extern, celulele grase sunt impinse in jos de catre presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de “comprimare” face ca grasimea sa se scurga prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA. Efectul combinat al TriLipo RF si al efectului de DMA accelereaza circulatia sangelui, optimizand oxigenarea sangelui si detoxifierea.

Energia focusata TriLipo RF genereaza o contractare a fibrelor de colagen ce produce imediat un efect de intindere. Simultan, accelerarea metabolismului fibroblast care regenereaza colagenul produce rezultate de intindere a pielii pe termen lung.

trilipo22